Κυκλοφόρησε από την Αφοί Κυριακίδη ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. το νέο βιβλίο του Χρήστου Μούρτζιου με τίτλο “Το Σερβίς και η Επιστροφή στην Αντισφαίριση”.

Το Σερβίς και η Επιστροφή είναι τα δύο σημαντικότερα χτυπήματα στο τένις, είναι η αρχή του πόντου. Οι βασικές αρχές της Εμβιομηχανικής ανάλυσης και της τακτικής που αναλύονται, είναι τα ουσιαστικά όπλα των προπονητών, με τα οποία θα βοηθήσουν τους αθλητές να μάθουν σωστά και να βελτιώσουν το παιχνίδι τους, ακολουθώντας βήμα−βήμα τις πληροφορίες που παρουσιάζονται. Είναι το βιβλίο που θα ανεβάσει τόσο το επίπεδο των προπονητών όσο και των αθλητών μέσω της επιστήμης, προσφέροντας πολύτιμο και πρακτικό υλικό.

Ο Χρήστος Μούρτζιος είναι διδάκτορας με ερευνητικό πεδίο στην Αντισφαίριση και στην Εμβιομηχανική. Είναι προπονητής από το 1991 και έχει διατελέσει Ομοσπον− διακός προπονητής επί δέκα χρόνια με κύριο έργο την ανάπτυξη του αθλήματος και τις συνοδείες των εθνικών ομάδων juniors. Έχει συμμετάσχει ως διδάσκοντας σε διεθνές συνέδρια Φ. Αγωγής και Αθλητισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με κύρια θέματα το Τένις στο σχολείο και την Εμβιομηχανική στην αντισφαίριση.