Ο Γιώργος Δημόπουλος απο τους bar directors, θέλησε να προσεγγίσει το θρυλικό Grand Slam από μια διαφορετική οπτική γωνία. Του ζητήσαμε κ δημιούργησε το cocktail του Wimbledon συνδυάζοντας βρετανικές αλκοολικές βάσεις, όπως το Gin κ το Pimm’s με το παραδοσιακό γλυκό του Wimbledon: φράουλες με κρέμα.

 

Έτσι δημιουργήθηκε το «Grass Tail» με Gin, Pimm’s, σπιτικό σιρόπι φράουλας, παγωτό βανίλια κ lime.

 

Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν το cocktail του Wimbledon, ο Γιώργος Δημόπουλος θα το παρουσιάσει στο Stori Athens (πλατεία Πλυτά 7, Παγκράτι), το βράδυ της Παρασκευής (09/07) σε μια απολαυστική βραδιά, μετά το τέλος των ημιτελικών του Wimbledon.

 

Η συνταγή
– 50 ml Gin London Dry
– 15 ml Pimm’s
– 25 ml σπιτικό σιρόπι φράουλας
– Μια μπάλα παγωτό βανίλια Μαγαδασκάρης
– 20 ml χυμό από φρέσκα Lime
Ποτήρι: Highball
Γαρνιτούρα: Φρέσκες φράουλες & κορυφή δυόσμου