To κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα Smashsports.gr, εφοδιάστηκε ξανά με την κορυφαία ρακέτα της Babolat, την Aero Pro Drive GT που είναι επιλογή του καλύτερου τενίστα για το 2010, Ράφαελ Ναδάλ.
Στην καλύτερη τιμή της ελληνικής αγοράς (174,90€), το σημαντικότερο όπλο του Ναδάλ είναι πλέον εμπλουτισμένο με την τεχνολογία “GT”, μια μίξη γραφίτη (Graphite) και βολφράμιου (Tungsten), η οποία πετυχαίνει τη μείωση της ροπής με αποτέλεσμα να έχουμε 26% περισσότερη ακρίβεια στα χτυπήματα μας σε σχέση με τον προκάτοχο της (AeroPro Drive Cortex).
Η συγκεκριμένη ρακέτα απευθύνεται σε προχωρημένου επιπέδου τενίστες οι οποίοι θέλουν να εξελίξουν το παιχνίδι τους, κυρίως απ’τη βασική γραμμή βάζοντας επιτυγχάνοντας περισσότερο spin στα χτυπήματά τους.
Αποκτήστε την ακολουθώντας τον σύνδεσμο…
Το Smash Sport είναι ένα νέο εξειδικευμένο κατάστημα τένις στην ελληνική αγορά. Στο Smash Sport μπορείτε να βρείτε ότι αφορά το TENNIS, SQUASH, PING-PONG. Όλες οι επώνυμες εταιρίες του χώρου είναι εδώ με μεγάλη ποικιλία σε ρακέτες, ρούχα, παπούτσια, και αξεσουάρ. Καθώς και πλέξιμο ρακετών σε τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα από πιστοποιημένο τεχνικό (Master Racquet Technician) με εμπειρία στο χώρο.