Ο Ντομινίκ Τιμ αποκάλυψε σε δηλώσεις του, πως δεν νιώθει 100% έτοιμος να αγωνιστεί στο Αμερικανικό Όπεν και οι προσδοκίες του δεν είναι υψηλές στο φετινό τουρνουά…


 

Ο 25χρονος Αυστριακός, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι, όπου έφτασε και μέχρι τα ημιτελικά του US Open, αλλά αυτή την περίοδο δεν είναι στο καλύτερό του φεγγάρι.

Ο Τιμ, επεσήμανε στις δηλώσεις του, πως δεν στοχεύει πολύ ψηλά στη διοργάνωση, σε σχέση με τις προσδοκίες που είχε πέρυσι λίγες ημέρες πριν την έναρξη του τελευταίου Slam της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Χωρίς αμφιβολία, θα μπορούσα να έχω πολύ πιο δύσκολη κλήρωση στο τουρνουά. Αυτό, δεν σημαίνει όμως, πως έχω μεγάλες πιθανότητες να πάρω τον τίτλο φέτος στη Νέα Υόρκη.

Δεν βρίσκομαι στο 100% της κατάστασης μου αυτό το διάστημα και δεν περιμένω θαύματα στο US Open. Θέλω να σκεφτώ, ματς με το ματς, πως θα τα πάω. Δεν στοχεύω πολύ ψηλά από τώρα.

Στις επόμενες μέρες, θα προσπαθήσω να επιστρέψω σε καλή φόρμα. Πάντως, δεν αισθάνομαι απόλυτα έτοιμος για να τα δώσω όλα. Δεν σκέφτομαι από τώρα δηλαδή, ότι θα μπορέσω να προχωρήσω πέρα από τα προημιτελικά”.

US OPEN MEN’S DRAW | OOP(-7h)

 

Δημήτρης Χαλιάπας