Η συμμετοχή του Ράφα Ναδάλ στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς απομακρύνεται όλο και περισσότερο, καθώς ο Ισπανός βρέθηκε θετικός σε τεστ covid-19.

Ο 20 φορές κάτοχος Grand Slam ανακοίνωσε την Δευτέρα (20/12) ότι βρέθηκε θετικός στην covid-19, με την επιστροφή του στην Ισπανία, μετά από τη συμμετοχή του στο τουρνουά επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι. 

“Θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι βγήκα θετικός στην covid-19 στο τεστ PCR που μου έγινε με την επιστροφή μου στην Ισπανία.”, έγραψε ο 35χρονος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. 

“Τόσο στο Κουβέιτ, όσο και στο Άμπου Ντάμπι περνούσαμε ελέγχους κάθε δύο ημέρες και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Ο τελευταίος έλεγχος ήταν την Παρασκευή και τα αποτελέσματα το Σάββατο.”

“Περνάω αρκετά δύσκολες στιγμές, αλλά ελπίζω να υπάρξει βελτίωση σιγά-σιγά. Τώρα βρίσκομαι σπίτι μου και έχω αναφέρει το αποτέλεσμα σε όσους είχαν έρθει σε επαφή μαζί μου.”

Ενώ ο Ναδάλ δεν έκανε καμία αναφορά για το Australian Open παραδέχθηκε ότι θα πρέπει να είναι πιο… ευέλικτος στα τουρνουά που θα συμμετέχει.

“Ως συνέπεια της κατάστασης, από εδώ και πέρα πρέπει να έχω απόλυτη ευελιξία στο πρόγραμμά μου. Θα αναλύσω τις επιλογές μου ανάλογα με την εξέλιξή μου.”, πρόσθεσε ο Ισπανός.

“Θα σας κρατάω ενήμερους για τις αποφάσεις μου για τα μελλοντικά τουρνουά. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τη στήριξη και την κατανόησή σας.”

Θάνος Σταθόπουλος 

Video highlights
Previous articleBBC SPΟΤΥ 2021: Προσωπικότητα της χρονιάς η Ραντουκάνου
Next articleΟι καλύτεροι πόντοι του 2021