Η Εθνική μας ομάδα στις ηλικίες κάτω των 12 ετών, αποχώρησε με θετικό πρόσημο από την Χάιφα του Ισραήλ και το International Team U12 & Individual Event της προηγούμενης εβδομάδας…


 

Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, Μυρτώ Πρωιμάκη, Φώτης Σκαλτσογιάννης και Νίκος Μακρής έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις στη Χάιφα και κατέκτησαν τόσο την 3η θέση στο ομαδικό τουρνουά, όσο και μια πρωτιά στα αγόρια και μια ακόμη 3η θέση στα κορίτσια.

Αρχικά στο ομαδικό τουρνουά, η ήττα από το Ισραήλ στα ημιτελικά μπορεί να στέρησε την είσοδο στον μεγάλο τελικό, όμως στο ματς 3ης θέσης, η Ελλάδα επικράτησε με 4-0 της Βουλγαρίας και γεύτηκε τη χαρά της νίκης.

Στο κυρίως ταμπλό των κοριτσιών, η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου κατέκτησε την 3η θέση κερδίζοντας την Ζλάτα Τσίνοβα στον μικρό τελικό. Η Μυρτώ Πρωϊμάκη, αποκλείστηκε στον 2ο γύρο.

Αντίστοιχα, στα αγόρια, ο Νίκος Μακρής πήρε την 1η θέση στο consolation ταμπλό, κερδίζοντας κατά σειρά τους Τσαγκίλοφ, Μεγαλέμο, Σλοσένσκι και Κισίμοφ.

Ο Φώτης Σκαλτσογιάννης γνώρισε την ήττα στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, ενώ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο consolation ταμπλό.