Ο Τόνι Ναδάλ πιστεύει ότι ο ανιψιός του, Ράφα, μπορεί να κάνει για τρίτη φορά το double σε Ρολάν Γκαρός και Wimbledon!


Πρόκειται για ένα από τα δυσκολότερα κατορθώματα στο παγκόσμιο τουρ!

Το να κερδίσεις το Ρολάν Γκαρός και στο καπάκι το Wimbledon είναι κάτι που απαιτεί τρομερές τενιστικές δεξιότητες και ανεξάντλητα σωματικά και πνευματικά αποθέματα.

Ο Ρότζερ Φέντερερ το έχει καταφέρει μία φορά, ο Νόβακ Τζόκοβιτς καμία και ο Ράφα ήδη δύο φορές (2008, 2010) ενώ έφτασε πολύ κοντά στο να το πραγματοποιήσει και πέρσι.

Ο θείος και επί χρόνια προπονητής του Ραφαέλ Ναδάλ, Τόνι, πιστεύει ακράδαντα ότι ο ανιψιός του μπορεί να πραγματοποιήσει αυτό το έπος για τρίτη φορά και του το ανέφερε προσωπικά!

“Του μίλησα την Κυριακή στη Μαγιόρκα. Του είπα ότι μπορεί να κερδίσει και πάλι το Wimbledon. Πέρσι έφτασε πολύ κοντά και πιστεύω ότι φέτος μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου. Γνωρίζω ότι εκεί θα είναι και οι Φέντερερ, Τζόκοβιτς, Τιμ και άλλοι σπουδαίοι παίκτες αλλά αυτή τη στιγμή δουλεύει καλά και έχει αυτοπεποίθηση. Αυτά τα δύο στοιχεία του αρκούν για να φτάσει ψηλά”.

Αν τυχόν καταφέρει να κερδίσει το τρίτο του Wimbedon, ο Ράφα θα φτάσει τους 19 Grand Slam τίτλους και θα υπολείπεται μόνο ενός του τεράστιου Ρότζερ Φέντερερ!

 

Κώστας Αϊτάκης