Το TENNIS IN GREECE υποδέχτηκε την άνοιξη με το πρώτο camp της season για το 2023 και ο προορισμός δεν ήταν άλλος, από την Δυτική Πελοπόννησο και το δημοφιλέστατο COSTA NAVARINO. Αν μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε με δύο λέξεις, αυτές θα ήταν η κομψότητα και η πολυτέλεια.

Οι επιλογές σε δραστηριότητες και οι υπηρεσίες που παρέχει το resort είναι τόσες πολλές που σίγουρα ένα τριήμερο δεν είναι αρκετό για να τα δοκιμάσει κανείς όλα.

Για τα μέλη του TENNIS IN GREECE ωστόσο τρεις μέρες ήταν αρκετές για να απολαύσουνε την αγαπημένη τους δραστηριότητα στα ολοκαίνουρια χωμάτινα γήπεδα που κατασκευάστηκαν με την υπογραφή της ακαδημίας MOURATOGLOU και σε συνδυασμό με την θέα της θάλασσας, το συναίσθημα έγινε μοναδικό.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε από το απόγευμα της Παρασκευής στις 17:00 με την πρώτη προπόνηση, που περιείχε εξάσκηση στο χτύπημα drop shot μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδι μεταξύ των παικτών. To Σάββατο πρωί ακολούθησε η δεύτερη προπόνηση, στην οποία οι παίκτες καθοδηγούμενοι από τους προπονητές του TENNIS IN GREECE εξασκήθηκαν στο ανέβασμα στο φιλέ και προετοιμάστηκαν για το φιλικό τουρνουά, που πραγματοποιείται όπως κάθε φορά και τα μέλη του το απολαμβάνουν.

Έτσι από το απόγευμα του Σαββάτου όλοι οι παίκτες πήραν τις θέσεις τους στα γήπεδα και μπήκαν στην μάχη για μία νίκη που θα τους οδηγούσε στον τελικό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την απονομή των κυπέλλων στους νικητές και ύστερα φυσικά το κλίμα έγινε ακόμα πιο διασκεδαστικό αφού όλα τα μέλη έγιναν μία παρέα και πανηγύρισαν για τις νίκες και τις ήττες.

Από την παρέα του TENNIS IN GREECE δεν έλειψαν και οι μικροί μας φίλοι που προπονήθηκαν το ίδιο δυναμικά και διεκδίκησαν το δικό τους κύπελλο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Babolat για την ευγενική χορηγία που μας παρέχει!

Επόμενο ραντεβού είναι 1-3/9 στο μαγευτικό Πήλιο και 29/9-1/10 στο πανέμορφο Μυστρά.

Λίγα λόγια και από τα μέλη που παραβρέθηκαν μαζί μας.

“Ο καλύτερος προπονητής της Αττικής με επίλεκτους συνεργάτες στις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις του Μουρατογλου, στο ανεπανάληπτο Costa Navarino. Thank you Tennis in Greece”- Ιρινα Κ.

“Great experience to close a full practice year! Perfect preparation and very good hospitality! Kudos to our unique coach” Maria V.

“What a weekend! A splendid mixture of earthly flavours, natural beauty and professional tennis coaching!” Thanos S.

Video highlights
Previous articleGeneva Open: Έβγαλε εκτός τον Ρουντ και πέρασε στους “4” ο Τζάρι (vid)
Next articleΣτρατουδάκης: Γρήγορα τα επόμενα βήματα στο Padel