Η νέα σπουδαία επιτυχία του Ραφαήλ Παγώνη στο Category 1 τουρνουά της Σλοβακίας, φέρνει τον 13χρονο πρωταθλητή μας στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο ταλαντούχος τενίστας ολοκλήρωσε θριαμβευτικά την εβδομάδα στο Piestany Cup και αυτό τον φέρνει μόνο πρώτο στην Ευρωπαϊκή κατάταξη κάτω των 14 ετών ενώ σημείωσε και σημαντική άνοδο στην Tennis Europe Race to Monte Carlo.

Συγκεκριμένα, ο Παγώνης κέρδισε δύο θέσεις στην τρέχουσα βαθμολογία της χρονιάς και καταλαμβάνει το Νο2 της κατάταξης, μόλις 25 πόντους πίσω από τον Γάλλο, Σάμιουελ Ντακεσιάν.

Στην ετήσια κατάταξη της Tennis Europe, ο Παγώνης επέστρεψε στο Νο1 αφήνοντας πίσω του τον Γάλλο, Μάριο Βούκοβιτς.

Σταθερός στην 5η θέση της Race κάτω των 16 ετών έμεινε ο Αλέξανδρος Αυγέρης ενώ η Δανάη Μαργαρίτη απώλεσε μια θέση στην Race των κοριτσιών U16.

Σημαντική άνοδο στην TE Ranking U14 σημείωσε η φιναλίστ της Σλοβακίας, Κωνσταντίνα Βολονάκη που κέρδισε 6 θέσεις και ανέβηκε στο Νο17 της Ευρωπαϊκής κατάταξης ενώ ακολουθούν Διονυσία Κουκούλη (Νο30) και Αντωνία Παπαγαπητού (Νο65).

Tennis Europe Ranking | Tennis Europe Ranking Race to Monte Carlo

Video highlights
Previous articleΣίνερ: “Δεν θα είναι εύκολη η επιστροφή μου στο tour”
Next articleMadrid Open: Ο Ντε Μινόρ πέρασε στους “16” και περιμένει Τσιτσιπά (vids)