Μπορεί το lockdown να περιορίζει τις περισσότερες δραστηριότητές μας, ωστόσο το αγαπημένο μας άθλημα παραμένει ανοιχτό και μας δίνει τη δυνατότητα να ξεφεύγουμε λίγο από τις δύσκολίες της εποχής, διατηρώντας το σώμα και το πνεύμα μας σε εγρήγορση.

Όταν έχεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο ευχάριστα και η κορυφαία Γαλλική εταιρία μας δίνει αυτή τη δυνατότητα από το νέο eshop που λάνσαρε στην Ελληνική αγορά.

Το babolat.veto.gr/ είναι ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα που καλύπτει όλες τις ανάγκες των τενιστών, σε όλα τα επίπεδα.

Από την ολοκαίνουργια Pure Drive 2021 που έχει κάνει πάταγο, μέχρι την πιο επιτυχημένη ρακέτα της αγοράς: την Pure Aero του Ράφαελ Ναδάλ αλλά και μέσα από μια μεγάλη γκάμα πιο οικονομικών ρακετών, το eshop της Babolat δεν θα σας αφήσει ανικανοποίητο.

Περιηγηθείται στις σελίδες του και κάντε τη σωστότερη επιλογή για το επίπεδό σας ενώ μην παραλείψετε να επισκεφτείτε και το section με τις εκπτώσεις όπου μπορεί να βρείτε κορυφαία προϊόντα σε απίθανες τιμές.

Ρακέτες -> https://babolat.veto.gr/rackets/

Τσάντες-> https://babolat.veto.gr/bags/

Παπούτσια -> https://babolat.veto.gr/shoes/

Αξεσουάρ -> https://babolat.veto.gr/accessories/

Sales (μέχρι και 50%) -> https://babolat.veto.gr/sales/

Video highlights