Ένα υπερπολυτελές τενιστικό θέρετρο πρόκειται να λειτουργήσει σύντομα σε ένα από τα καλύτερα κομμάτια της Αθηναϊκής Ριβιέρας στη Βούλα.

Το 91 Athens Riviera είναι κάτι παραπάνω από ένα premium tennis club όπου θα διαθέτει 8 γήπεδα τένις (6 χωμάτινα και δύο μοκέτες), club house, γυμναστήριο, spa και φυσικά πρόσβαση στην παραλία και στο διεθνούς φήμης εστιατόριο Barbarossa το οποίο μετά την Πάρο έρχεται να κατακτήσει και την Αθήνα με την Κυκλαδίτικη αύρα του και την μεσογειακή κουζίνα στα καλύτερά της.

Οι εγκαταστάσεις θα διαθέτουν και δύο βασικές πισίνες ενώ ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του 91 Athens Rivier είναι και οι υπερπολυτελείς τέντες οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν ζευγάρια και οικογένειες, κάποιες εκ των οποίων διαθέτουν προσωπικές πισίνες, με τη σφραγίδα της Domes. Η διαμονή σε αυτές τις τέντες ξεκινάει από τα 800€/ημέρα.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επένδυση, στην ευρύτερη ανάπλαση της Αθηναϊκής Ριβιέρας ενώ δίπλα λειτουργεί ήδη το One and Only Aesthesis, επίσης της Grivalia Hospitality.

Το εντυπωσιακό και κάτι παραπάνω από tennis club, πρόκειται να λειτουργήσει τον Ιούλιο του 2024, αυστηρά για μέλη που θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσουν πρόσβαση στις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video highlights
Previous articleΟι Tsitsibros επιστρέφουν στο Wimbledon
Next articleΝαδάλ: “Αυτό το διήμερο δεν θα το ξεχάσω ποτέ” (vid)