Σήμερα λήγουν οι συμμετοχές για το σπουδαίο Filothei Tennis Open στον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης


 

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν απ’το πρώτο σερβίς στο σπουδαίο τουρνουά του Αττικού Ομίλου Αντισφαίρισης Φιλοθέης, εκεί όπου κάθε χρόνο δίνουν ραντεβού εκατοντάδες λάτρεις του αθλήματος και χαίρονται το αγαπημένο τους άθλημα.

Το Filothei Tennis Open, από το 2009 που έκανε το ντεμπούτο του στα αθηναϊκά courts, έδειξε το δρόμο στα υπόλοιπα Όπεν τουρνουά, φέρνοντας κοντά τους φίλους του τένις οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να γνωρίσουν νέους ανθρώπους, με κοινό παρανομαστή τη μεγάλη αγάπη για το άθλημα.

Από την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, η καρδιά του ελληνικού τένις θα χτυπάει στα γήπεδα του ιστορικού Ομίλου, τα έξι ανανεωμένα χωμάτινα courts του οποίου, είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους συμμετέχοντες, κάθε ηλικιακής κατηγορίας και τενιστικού επιπέδου.

Και φέτος ξεχωριστή κατηγορία είναι η Masters Ανδρών και Γυναικών στην οποία αναμένεται να συμμετέχουν, οι καλύτεροι επαγγελματίες Έλληνες τενίστες. Τους νικητές στις κατηγορίες Masters Ανδρών και Masters Γυναικών καθώς και DoubleMasters περιμένουν χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 2.500€. 

Στο πλαίσιο της κλήρωσης των δώρων, θα κληρωθούν ρολόγια VENUS,   προσφορά του ΧΡΥΣΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ των αγώνων ΠΑΤSΕΑS, και προϊόντα της εταιρίας WILSON,

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου  2018.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αττικός Όμιλος Αντισφαίρισης Φιλοθέης
Δάφνης & Καλλιγά, 15237 Φιλοθέη – Αθήνα
τηλ. 210-6812557, 210-6890070
info@aoaf.gr
www.aoaf.gr