Ήταν από αυτούς που πίστεψαν στον στόχο της ανόδου και αυτός που το έζησε περισσότερο έντονα από τον οποιοδήποτε “θεατή”. Το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει τον Τάσο Μπαβέλα


 

Χαρούμενος και ανακουφισμένος, εμφανίστηκε ο captain της εθνικής Ελλάδας γυναικών, Τάσος Μπαβέλας μετά την φοβερή ανατροπή των Σάκκαρη/Γραμματικοπούλου στο διπλό και την άνοδο στο Group I της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Fed Cup.

Ο ιδρυτής της Bavelas Tennis Academy, ένιωσε ευγνώμων για τα όσα έζησε το προηγούμενο 4μερο, ευχαρίστησε τον κόσμο που βοήθησε στα μέγιστα και έδωσε ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον του ελληνικού τένις.

«Τον στόχο αυτόν τον είχαμε βάλει από πέρυσι με τον πρόεδρο. Μετά την περσινή άνοδο, και ο πρόεδρος και εγώ είπαμε πως θα ανέβουμε και του χρόνου. Το καταφέραμε και κοιτάζουμε τώρα μπροστά.

Για μένα ήταν μεγάλη τιμή που κοουτσάρισα αυτά τα τέσσερα κορίτσια, που είναι τόσο καλές αθλήτριες και τόσο καλά παιδιά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Ζαννιά και σε όλους όσοι μας στάθηκαν και πίστεψαν σ΄ εμάς. Είχαμε δύσκολο έργο, αλλά νομίζω πως όλοι μαζί θα μπορέσουμε να φέρουμε μια καλύτερη μέρα στο ελληνικό τένις. Ο κόσμος βοήθησε πάρα πολύ. Ήταν εκδηλωτικός, σε κόσμια πλαίσια».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας (ΕΦΟΑ), Σπύρος Ζαννιάς που επίσης έζησε πολύ έντονα όλους τους αγώνες της εθνικής, είπε: «Η ομάδα ήταν ομάδα πραγματική. Ήταν δεμένες και αγαπημένες, η Μαρία και η Βαλεντίνη τα έδωσαν όλα, αλλά και τα άλλα δύο κορίτσια ήταν συνεχώς μαζί τους και αυτή η Εθνική είμαι σίγουρος ότι θα έχει μέλλον.

Θέλω να ευχαριστήσω το «Tatoi Club», απέναντι στην Ομοσπονδία ήταν άψογη η συνεργασία. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα, τα κορίτσια και τον προπονητή, που μας έδωσαν μεγάλη χαρά, αλλά και οι θεατές που γέμισαν τις κερκίδες, έδωσαν τον τόνο τους και βοήθησαν την ομάδα».

Video highlights
Previous articleΠρεμιέρα στην Βαρκελώνη για Τσιτσιπά
Next articleBarcelona Open: Πράξη δεύτερη