Ακόμη ένα ξεχωριστό… σόου έδωσε ο Νικ Κύργιος στη Ρώμη. Αυτή τη φορά, αφού διαφώνησε με τον chair umpire, έσπασε μια ρακέτα και πέταξε στο court ένα καρεκλάκι, σηκώθηκε και έφυγε από το γήπεδο, δίνοντας τη νίκη στον αντίπαλό του…


 

Ο αυτοκαταστροφικός Ελληνοαυστραλός γίνεται και πάλι το πρόσωπο της ημέρας στο Foro Italico.

Στις αρχές του τρίτου σετ της αναμέτρησης του με τον Κάσπερ Ρουντ, ο Κύργιος ήρθε σε έντονη διαφωνία με τον διαιτητή του αγώνα και στη συνέχεια σηκώθηκε κι έφυγε, δίνοντας την άνετη πρόκριση στον αντίπαλό του!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, όμως είναι αληθινό.

Με το σκορ στο 3-6, 7-6(5), 1-1, ο Νικ είπε κάποια… “γαλλικά”, αμέσως μετά το μπρέικ που δέχθηκε από τον νεαρό Νορβηγό, και ο διαιτητής του έδωσε… game penalty!

Αποτέλεσμα ; Να τον εξοργίσει. Αφού πρώτα πέταξε μια ρακέτα με δύναμη στο έδαφος, στη συνέχεια έπιασε ένα καρεκλάκι και το… εκσφενδόνισε με δύναμη στο court. Μάζεψε τα πράγματά του, έδωσε το χέρι του στον αντίπαλό του, αλλά και στον διαιτητή, κι έφυγε.

Σίγουρα, η ΑΤΡ δεν θα αφήσει ατιμώρητο τον Κύργιο για αυτήν του την συμπεριφορά και έχει επίσης τεράστιο ενδιαφέρον η συνέχεια της υπόθεσης, με τις δηλώσεις που θα ακολουθήσουν από τον Ελληνοαυστραλό.

Ο Ρουντ θα παίξει με τον Ντελ Πότρο αργότερα σήμερα.

Δείτε το χρονικό της υπόθεσης:

 

Δημήτρης Χαλιάπας