Στα ‘χνάρια του Ρότζερ Φέντερερ κι άλλων σπουδαίων θρύλων του αθλήματος ο Στέφανος που υπέγραψε συμβόλαιο με τη Rolex


 

Για να σου κάνει χορηγία η Rolex, δεν αρκεί να είσαι απλά ένας χαρισματικός τενίστας. Απαιτεί να έχεις και άλλα πολλά χαρακτηριστικά όπως κομψότητα, ήθος, δυνατή και καλλιεργημένη προσωπικότητα!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά και το γεγονός ότι είναι μόλις 20 ετών, κάνει ακόμα πιο τεράστιο το επίτευγμα της σύναψης συμβολαίου με το θρυλικό brand!

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Έλληνας τενίστας, από τώρα ανήκει στην οικογένεια της Rolex και θα φοράει τα εμβληματικά ρολόγια της Ελβετικής εταιρίας, μέσα κι έξω από τα courts.

“Ήταν μια διασκεδαστική φωτογράφηση με τη Rolex. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτής της νέας οικογένειας που έχει βαθιές ρίζες στο τένις και γενικά στον αθλητισμό” έγραψε ο Στέφανος στο Facebook, προαναγγέλοντας τη σπουδαία συνεργασία.

Φυσικά, το κορυφαίο όνομα της Rolex στο τένις, είναι ο Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την Ελβετική εταιρία.

Όροι και λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστά, σχετικά με τη συνεργασία του Στέφανου με τη Rolex αλλά απ’ότι φαίνεται η κορυφαία εταιρία έχει βρει στο πρόσωπο του Έλληνα άσου, έναν άξιο πρεσβευτή του brand για πολλά χρόνια!