Ο Γκαέλ Μονφίς διανύει μια δύσκολη περίοδο στην καριέρα του, μετά και τον πρόωρο αποκλεισμό στο Αυστραλιανό Όπεν από τον Εμίλ Ρουσουβουόρι. Ωστόσο τόσο τα κοντινά του πρόσωπα, όσο και οι φάνς του με μηνύματα στήριξης και αγάπης, του δίνουν κίνητρο και δύναμη να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και να επανέλθει δριμύτερος.

Ο Γάλλος τενίστας με δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, δήλωσε εντυπωσιασμένος με τα πάμπολλα μηνύματα αγάπης που έβαλε από τους θαυμαστές του.

“Προς όλους, έχω εκπλαγεί από τα πάμπολλα μηνύματα εκτίμησης που έχω λάβει από την οικογένεια μου, την κοπέλα μου Ελίνα, τους φίλους μου, τον ατζέντη μου, τους χορηγούς μου, την ομάδα μου, αλλά και από τους οπαδούς μου, οι οποίοι πάντα με στηρίζουν σε αυτό το ταξίδι. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συνεχή υποστήριξη”.

“Όπως μπορείτε να καταλάβετε δεν είναι μια εύκολη περίοδος για μένα, αλλά πιστεύω ότι θα επανέλθω πιο δυνατός σύντομα. Τα συναισθήματα είναι αρκετά άσχημα μετά από μια ήττα στις λεπτομέρειες, ειδικά όταν έχεις δουλέψει σκληρά και οι προσδοκίες σου είναι υψηλές”, πρόσθεσε το Νο 11 στην παγκόσμια κατάταξη.

“Όταν ζυγίζω τα πράγματα καταλήγω πάντα στο ίδιο συμπέρασμα. Το τένις είναι το μεγαλύτερο πάθος μου και είμαι εξαιρετικά τυχερός που μπορώ να ζήσω από αυτό. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι και τώρα πίσω στην δουλειά”, είπε κλείνοντας ο Γκαέλ Μονφίς.

Γιάννης Μαύρος 

Video highlights