Με τα καλύτερα λόγια μίλησε το Νο 13 του κόσμου Ντιέγκο Σβάρτσμαν για τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Αργεντινός αποκάλυψε το πως αισθάνεται όταν αντιμετωπίζει τους σπουδαίους αυτούς τενίστες εκφράζοντας παράλληλα τον θαυμασμό του.

Ο Ντιέγκο πρώην Νο 8 του κόσμου, δεν είχε μεγάλη επιτυχία εναντίον του Τζόκοβιτς μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Το μεταξύ τους ρεκόρ είναι 6-0 εις βάρος του Αργεντίνου, ο οποίος ήταν πολύ κοντά στο να κερδίσει τον Νόλε στον τρίτο γύρο του Roland Garros 2017, όταν και προηγήθηκε με 2-1 σετ.

“Ο Τζόκοβιτς είναι το κάτι άλλο, είναι σαν να ελέγχεται από ένα joystick. Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις να διαχειριστείς αυτό που κάνει με τις αλλαγές κατευθύνσεων” δήλωσε ο Σβάρτσμαν.

“Έρχεται μια στιγμή που δεν μπορείς να τον συναγωνιστείς. Ο τρόπος που αλλάζει κατευθύνσεις, σε αυτό το υψηλό επίπεδο του τένις, είναι δύσκολο να το διανοηθείς. Η μπάλα έρχεται με 100 χιλιόμετρα την ώρα”

Ο 29χρονος Σβάρτσμαν δεν είχε καλύτερη τύχη ούτε απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ με το μεταξύ τους ρεκόρ να είναι 4-0 υπέρ του Μαέστρου. Μάλιστα ο Αργεντίνος έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις ένα σετ σε όλες τις αναμετρήσεις τους.

“Ο Φέντερερ είναι η τελειότητα. Μέσα και έξω από το κορτ. Και ακόμα περισσότερο έξω. Έχει μια συμπάθεια και μια χαρά που είναι αξιοθαύμαστη” είπε για τον Ελβετό.

Δανάη Μασκαλέρη

Video highlights
Previous articleΔεύτερος σερί τελικός για Σακελλαρίδη στην Γκίζα
Next articleΚύργιος: “Νιώθω πολύ καλά”