Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009, το tennis πήγε…πλατεία! Από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα, η πλατεία Ελευθερίας στη Λάρισα, γέμισε από κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση Street Tennis την οποία διοργάνωσε η INTERSPORT.

Πάνω από 500 συμμετοχές, περισσότεροι από 1.000 θεατές και αρκετοί περαστικοί, θαύμασαν τους "εκκολαπτόμενους" τενίστες στην προσπάθειά τους να γνωρίσουν το συναρπαστικό άθλημα της αντισφαίρισης.  Το event Street Tennis έγινε στα πλαίσια της προβολής του αθλήματος εν όψει του Πανελληνίου προπαιδικού Πρωταθλήματος διπλών, που θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο (20-22 Νοεμβρίου 2009) στη Νίκαια Λάρισας, καθώς και στα πλαίσια της προώθησης των Μεσογειακών Αγώνων του 2013.

Πάνω από 500 μικροί μας φίλοι από 4 έως 16 ετών, αλλά ακόμα και ενήλικες, ήρθαν και δοκίμασαν τις ικανότητές τους σε μικρά αυτοσχέδια γήπεδα που στήθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας για το σκοπό αυτό.  Οι προπονητές και αθλητές των συλλόγων τους, έδιναν τις σχετικές οδηγίες και κατεύθυναν με τον καλύτερο τρόπο τους μελλοντικούς πρωταθλητές!  Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, ενώ το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών για το άθλημα του τένις ήταν έκδηλο.

Η εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε από την Τεχνική Διεύθυνση & Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων της ΕΦΟΑ, τον Ο.Α. Νικαίας, τον  Α.Σ.Α. Λάρισας και τον Λαρισαϊκό Ο.Α.  Την επιμέλεια της οργάνωσης είχε ο προπονητής του Ο.Α. Νίκαιας και ειδικός συνεργάτης της Ομοσπονδίας τένις, κ. Παπαδημητρίου Δημήτριος

Πολύ χρήσιμη ήταν και η παρουσία των προπονητών.  Οι Μίζιος Δημήτριος, Παπαστεργίου Θωμάς και Αμούτζας Ταξιάρχης από τον Ο.Α. Νίκαιας, οι Μιχαλόπουλος Φοίβος, Καράτζιου Έφη και Πατσουράκος Δημήτριος από τον Α.Σ.Α.Λ., ο Γκουγουστάμος Κώστας από τον Λαρισαϊκό Ο.Α. και η Παπαθεοδώρου Ελένη από τον Ο.Α.Μ., δίδαξαν τα μυστικά του τένις στα παιδιά.

Η INTER SPORT, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς της να βρίσκεται δίπλα στον αθλητισμό, υποστήριξε ένθερμα και έμπρακτα την εκδήλωση αυτή. 

H INTER SPORT ευχαρίστησε θερμά τον Δ/ντη του καταστήματος στη Λάρισα, κ. Χρήστο Μπεργελέ, καθώς η συμβολή του στην επιτυχία της εκδήλωσης ήταν καθοριστική.

Φωτογραφία: Ο Δ/ντης του καταστήματος INTERSPORT στη Λάρισα, με τους προπονητές tennis που καθοδηγούσαν τους μικρούς τενίστες

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση, εδώ.

Video highlights
Previous articleΚάνουν έφεση Βικμάγιερ, Μαλισέ
Next articleΑυτός είναι το φαβορί!!!