Μία μεγάλη γιορτή περιμένει μικρούς και μεγάλους στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 3 Μαΐου 2009! Ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει την αθλητική εκδήλωση “Παιχνίδι στο κέντρο της πόλης” για παιδιά ηλικίας 9 έως 17 ετών.

Χιλιάδες παιδιά αναμένεται να κατακλύσουν την οδό Πανεπιστημίου για να παίξουν, να γελάσουν, να εκτονωθούν με τα αγαπημένα τους αθλήματα. Το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις και το χόκεϊ επί χόρτου θα έχουν αυτή τη φορά την τιμητική τους. Αγόρια και κορίτσια θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν, από τις 9:00 έως τις 13:00, το παιχνίδι σε ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που θα απλώνονται κατά μήκος του δρόμου, ενώ μουσική, δώρα και πολλές εκπλήξεις θα χαρίσουν κέφι και διασκέδαση στους παρευρισκόμενους.

Οι μικροί φίλοι του αθλητισμού θα θαυμάσουν από κοντά γνωστούς αθλητές και αθλήτριες καθώς και πολλά πρόσωπα από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο. Ο Ο.Ν.Α. έχει καταφέρει όλο αυτό το διάστημα να μετατρέψει την πόλη σε μία απέραντη αλάνα για τα μικρά παιδιά, τα οποία συμμετέχουν κατά χιλιάδες στις διοργανώσεις που καθιερώνονται πλέον σε θεσμό για την Αθήνα.

Η φετινή αναμένεται να ξεπεράσει εκείνες των προηγούμενων διοργανώσεων στο Παγκράτι (5.000 συμμετοχές) και τη Λένορμαν (6.000) αποδεικνύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πώς η νέα γενιά διψά για άθληση.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ona.gr

Video highlights
Previous articleΤέλος ο Κορία από τα courts
Next articleΔιπλή ήττα για Παγδατή