Μια εβδομάδα μέχρι το κλείσιμο των συμμετοχών στο σπουδαίο Babolat Tennis Open που θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης


 

Το Φθινόπωρο του 2016 πραγματοποιήθηκε το πρώτο Babolat Tennis Open στο Les Raquettes Tennis Club με εκατοντάδες συμμετοχές απ’όλη την Ελλάδα και έναν τελικό όνειρο ανάμεσα σε Θοδωρή Αγγελίνο και Κωνσταντίνο Οικονομίδη που απόλαυσαν περίπου 1,000 θεατές!

Έναν χρόνο αργότερα, η Babolat ένωσε τις δυνάμεις της με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης ο οποίος διοργάνωσε το “Babolat Tennis Open – 90 χρόνια OAΘ”, με αφορμή την ιστορική επέτειο του κορυφαίου Ομίλου. Ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα τουρνουά που έχουν πραγματοποιηθεί στο Βυζάντιο.

Το Babolat Tennis Open επιστρέφει στον ιστορικό Όμιλο της συμπρωτεύουσας και για τρεις εβδομάδες, από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Οκτωβρίου, θα αποτελέσει το κύριο αντικείμενο συζητήσεων στα τενιστικά στέκια της πόλης!

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει κατηγορίες junior, αρχαρίων, ενηλίκων καθώς και ξεχωριστές κατηγορίες αθλητών και πρώην αθλητών.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι θα πρόκειται για μια τενιστική γιορτή, στην οποία ο κάθε συμμετέχων θα έχει την ευκαιρία να αθληθεί, να διασκεδάσει, να γνωρίσει νέους φίλους με κοινό παρονομαστή την αγάπη για το τένις!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Θα γίνονται δεκτές έως τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, με τους εξής τρόπους:

1. Τηλεφωνικά στο 2310-411569 ή στο 2310-423556.
2. Με Fax στο 2310-420424.
3. Με email στο oathess@otenet.gr (ονοματεπώνυμο, κατηγορία, κινητό τηλέφωνο)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ BABOLAT TENNIS OPEN 2018