Στα Play-offs του Σεπτεμβρίου θέλει να προκριθεί η Εθνική ομάδα Davis Cup που ταξίδεψε για τις Φιλιππίνες


 

Το διήμερο 6-7 Μαρτίου, η Ελλάδα θα μονομαχήσει με την αντίστοιχη ομάδα των Φιλιππίνων για το World Group II Play-offs, στην προσπάθειά της να πάρει προκριθεί στο World Group I.

O Στέφανος Τσιτσιπάς θα ενισχύσει την προσπάθεια της Ελλάδας και θα αποτελέσει το πρόσωπο του tie, με τους Φιλιππινέζους ήδη να ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στο μεγάλο αστέρι του παγκοσμίου τένις.

Μαζί με τον Στέφανο, στην αποστολή βρίσκονται επίσης και οι Μιχάλης Περβολαράκης, Μάρκος Καλοβελώνης και Πέτρος Τσιτσιπάς ενώ αργηχός αποστολής είναι ο captain, Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Η αντίστοιχη ομάδα των Φιλιππίνων, αποτελείται επίσης από τέσσερις παίκτες με το Νο1 της ομάδας να είναι ο Τζέισον Πατρομπόν, Νο1417 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ακόμα και ο Πέτρος Τσιτσιπάς που είναι ο Έλληνας με τη χαμηλότερη κατάταξη (Νο1163), βρσίκεται πιο ψηλά από το Νο1 των Φιλιππινέζων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Philippine Columbian Association, σε indoor clay courts.

Σε περίπτωση που η Ελλάδα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και κερδίσει το tie, τον Σεπτέμβριο θα αγωνιστεί στα Play-offs του Group I προκειμένου το 2021 να αγωνιστεί στο Group I και να διεκδικήσει την άνοδο για τα play-offs του World Group!

H ομάδα που θα αποκλειστεί, θα αγωνιστεί στο Regional Group III, σε αγώνες που θα γίνουν Ιούνιο, Ιούλιο ή Σεπτέμβριο.

DAVIS CUP WORLD GROUP II PLAY-OFFS | GREECE VS FILIPPINES

Video highlights
Previous articleΣαν σήμερα: 4 ματς, 2 τίτλοι σε 6 ώρες για τη Sugiyama
Next articleΣυνεχίζει το comeback η Κλάιστερς στο Μεξικό