Στην τελική ευθεία έχουν μπει πλέον οι διεργασίες για το τουρνουά ITF Senior MT 200 Rhodes Open, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α. από 2 έως 7 Μαΐου. Οι διοργανωτές (Ρ.Ο.Α., Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) προετοιμάζονται για να φιλοξενήσουν αθλητές και αθλήτριες (ηλικίας 30 έως 75+ ετών) απ’ όλο τον κόσμο, με την προθεσμία συμμετοχών να λήγει σήμερα. Σημαντική συμβολή στη διεξαγωγή του τουρνουά παίζουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) οι οποίοι για μία ακόμη χρονιά στηρίζουν με κάθε τρόπο τη διεθνή διοργάνωση στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Νίκος Νικολής, ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης και ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Αλέξανδρος Κολιάδης βρίσκονται στο πλευρό του Ρ.Ο.Α., αποδεικνύοντας ότι η επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου έχουν αποδείξει πολλάκις ότι βρίσκονται στο πλευρό μας σε όλες τις μεγάλες πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις, συμβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανάπτυξη και προώθηση του αθλητικού τουρισμού στη Ρόδο.

Είμαστε υπερήφανοι και ιδιαίτερα χαρούμενοι, που η άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά στα προηγούμενα τουρνουά, συνεχίζεται με απώτερο σκοπό να γίνουμε καλύτεροι και να παρέχουμε φιλοξενία υψηλού επιπέδου στους αθλητές που θα συμμετέχουν στο I.T.F. MT200 Rhodes Open. Η ισχύς εν τη ενώσει… συνεχίζεται και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μαζί με το Δήμο Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) είναι δίπλα μας και αρωγοί σε μία ακόμη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, που θα διαφημίσει το νησί μας σε όλο τον κόσμο.

Μεγάλοι χορηγοί

Το The Ixian Grand All&Suites του κ. Βασίλη Καραγιάννη και η εταιρεία Babolat θα είναι οι κεντρικοί χορηγοί του I.T.F. Senior MT200 Rhodes Open, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α. από 2 έως 7 Μαΐου. Το ξενοδοχείο The Ixian Grand All&Suites και ο κ. Βασίλης Καραγιάννης βρίσκονται πάντα δίπλα στο Ρ.Ο.Α. και σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση θα στηρίξει και θα βοηθήσει στην καλύτερη διεξαγωγή του τουρνουά.

Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Babolat, η οποία είναι η κορυφαία γαλλική εταιρεία με είδη και αξεσουάρ για το τένις και ιδρύθηκε το 1875. Μέσω της εταιρείας ΒΕΤΟ και του brand manager κ. Μαρίνου Ταχτσίδη, η εταιρεία Babolat θα είναι στο πλευρό του Ρ.Ο.Α. και για το I.T.F. Senior ΜΤ200 Rhodes Open

Video highlights
Previous articleΠοια είναι η ρακέτα που θέλει ο Τσιτσιπάς
Next articleΣτο Νο2 του κόσμου η Καλογεροπούλου – Στην 10άδα o Σαμαρτζίδης