Με τα ρούχα και τα παπούτσια της On θα εμφανιστεί στο Miami Open η Ίγκα Σφιόντεκ καθώς η Πολωνή, νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, προχώρησε σε συμφωνία, όπως και ο Μπεν Σέλτον, σε μία εταιρεία στην οποία επενδυτής είναι ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων Ρότζερ Φέντερερ.

“Χαίρομαι που η ομάδα της On πιστεύει σε εμένα ως αθλήτρια και ως άτομο”, είπε η Σφιόντεκ. “Σχέδιό μας είναι να εξελιχθούμε, να αναπτυχθούμε και να δημιουργήσουμε αντίκτυπο μαζί. Θα με δείτε με νέα περιβολή στα επόμενα παιχνίδια μου και ελπίζω να σας αρέσει όσο και σε εμένα. Το πιο συναρπαστικό είναι ότι άρχισα να δουλεύω στα παπούτσια μου που είναι σημαντικά στη δουλειά μου και θα βοηθήσουν τον τρόπο παιχνιδιού μου, δίνοντάς μου όλα όσα χρειάζομαι στο court”.

Η Σφιόντεκ φορούσε ASICS στην πορεία της προς την κορυφή του γυναικείου τένις. Ο Σέλτον, που εκπροσωπείται από το πρακτορείο Team8 του Ρότζερ Φέντερερ, φορούσε New Balance μέχρι την περασμένη εβδομάδα στο Indian Wells.

“Ίγκα και Μπεν αντιπροσωπεύουν τη νέα γενιά παγκόσμιων ταλέντων”, είπε ο Ελβετός που άρχισε να επενδύει στην εταιρεία της χώρας του από το 2019. “Οι δύο τους αντιπροσωπεύουν το ανταγωνιστικό πνεύμα της On και είναι νυν και μελλοντικοί πρωταθλητές. Χαιρόμαστε που τους υποδεχόμαστε στην οικογένεια της On”.

 

 

 

Video highlights
Previous articleChile Padel Open: Σε Σαλαζάρ και Τριάι ο τίτλος (vid)
Next articleMiami Open: Με το δεξί στα προκριματικά ο Κοκκινάκης