Μετά τη Σιγκαπούρη, τη σκυτάλη θα πάρει η Σένζεν για τη διοργάνωση του WTA Finals με την Κινέζικη πόλη να τάζει ένα αμύθητο ποσό για τις “8” καλύτερες τενίστριες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά το 2019!

Η Κίνα συνεχίζει την επένδυσή της στο τένις και από το 2019 θα φιλοξενεί ένα από τα σπουδαιότερα γυναικεία τουρνουά στο WTA Tour!

Μετά από πέντε χρόνια στη Σιγκαπούρη, το WTA Finals θα μετακομίσει στη Σέζνεν και θα μείνει εκεί μέχρι το 2028, σε μια μεγάλη δεκαετή συμφωνία κατά την οποία οι Κινέζοι θα διαθέσουν πάνω από 200εκ. δολάρια!!!

Καταρχήν, το WTA Finals 2019 θα έχει διπλάσιο prize money απ’ότι το σημερινό! Οι Κινέζοι θα δώσουν 14εκ. δολάρια στην πρώτη χρονιά του WTA Finals στη Σένζεν ενώ έχουν υποσχεθεί και την κατασκευή ενός εντελώς καινούργιου γηπέδου, χωρητικότητας 12,000 θέσεων που θα φιλοξενεί το σπουδαίο event.

“Eίμαι πολύ χαρούμενη που ανακοινώνω ότι η Σένζεν επιλέχθηκε να φιλοξενήσει το WTA Finals για την επόμενη δεκαετία. Αυτή είναι η πιο μεγάλη και σημαντική συμφωνία από την ίδρυση της WTA, πριν 45 χρόνια και υπόσχεται να οδηγήσει το τουρνουά σε νέο επίπεδο” είπε ο πρόεδρος της WTA, Στιβ Σίμον.