Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς σημείωσαν μεγάλη νίκη απέναντι στους Γκόρανσον και ΜακΛάχλαν με 7-6(3), 6-7(4), [10-8] σε έναν παιχνίδι που ξεκίνησε την Τρίτη το απόγευμα, αλλά ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι λόγω βροχής. 

Τα δύο αδέλφια έκαναν ένα εκπληκτικό και αλάνθαστο super tie-break, στο οποίο δεν δέχθηκαν ούτε ένα mini break, ενώ αντίθετα “χτύπησαν” σε καθοριστικό σημείο (7-6) γεγονός που έκανε τη διαφορά και χάρισε τη νίκη στο ελληνικό ζευγάρι. 

Το εκπληκτικό service ήταν αυτό όμως το οποίο κράτησε στο 1ο set τους αδερφούς Τσιτσιπά, οι οποίοι έσβησαν και τα 7 break-points των αντιπάλων τους, αλλά και set-point στο τέλος την ίδια ώρα που οι ίδιοι δεν απείλησαν το αντίπαλο service. 

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς αφού αρχικά έσβησαν το set-point στο 12ο game, έκαναν το 6-6 και οδήγησαν το set στο tie-break εκεί όπου πήραν προβάδισμα με 6/2 έχοντας σπάσει δύο φορές το αντίπαλο service. 

Το 2ο σκέλος του αγώνα ξεκίνησε με τους αδερφούς Τσιτσιπά να σβήνουν ακόμη τρία break-points, παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. Με τα δύο ζευγάρια να κρατούν το service τους το set έφτασε στο 5-5 όπου και σταμάτησε λόγω βροχής. 

Την Τετάρτη τα δύο δίδυμα επέστρεψαν με τους Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά να φτάνουν σε match-point (40/40) κι ενώ ήταν μπροστά με 6-5, όμως Γκόρενσον και ΜακΛάχλαν κατάφερα να να το σβήσουν και να οδηγήσου το παιχνίδι στο tie-break το οποίο και κατέκτησαν με 7/4, ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Ωστόσο, στο super tie-break το ελληνικό δίδυμο ήταν εκπληκτικό και κάνοντας ένα τέλειο παιχνίδι έφτασαν το mini break παίρνοντας προβάδισμα με 7-6 και χωρίς να απειληθεί το service τους πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά. 

Εκεί (σε λίγη ώρα) θα αντιμετωπίσουν το ζευγάρι Χουρκάτς/Πάβιτς με στόχο τη συμμετοχή τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

ATP BOSS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Video highlights
Previous articleATP Race: Άνοιξε τη διαφορά ο Ναδάλ – Ελπίδες για το Νο1 στον κόσμο
Next articleWimbledon: Για πρώτη φορά χωρίς Νο1 και Νο2!