Στέφανος Πουρναρόπουλος και Άγγελος Αυγέρης επικράτησαν στον τελικό του J30 τουρνουά Pointer Open, που πραγματοποιήθηκε στα Σκόπια αυτήν την εβδομάδα, κερδίζοντας μάλιστα τους Μεξικανούς και Νο1 του ταμπλό, Κέλερ Γκονζάλεθ και Οσβάλντο Αλεχάνδρο Ρέγιες Τριάδο με 6-3, 6-2, κατακτώντας τον τίτλο. 

Για τους δύο Έλληνες παίκτες αυτός είναι ο 4ος ITF τίτλος (2ος J30) που κατακτούν μαζί, μετά από τους δύο το 2022 σε Τίρανα (Αλβανία) και Πέγια (Κόσοβο), αλλά κι εκείνον το 2023 και πάλι στο Κόσοβο. 

Με αυτόν τον τίτλο ο Αυγέρης έφτασε τους 5 (στο διπλό), έχει κι έναν μαζί με τον Κωνσταντίνο Λουκόπουλο στο 30άρι τουρνουά στο Παραλίμνι τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ για τον Πουρναρόπουλο αυτός ήταν ο 6ος, έχοντας ακόμα δύο (εκτός από τους 4 με τον Αυγέρη) με τους Ανδρέα Λοϊζά, στο 60άρι του Βελιγραδίου (τον Ιανουάριο του 2023) και τον Ανδρέα Μεσσή στο 30άρι στο Παραλίμνι τον περασμένο Οκτώβριο. 

Το τουρνουά των Σκοπίων ολοκληρώθηκε με δύο ελληνικούς τίτλους, καθώς πριν από λίγο Λυδία και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου κέρδισαν το διπλό στα κορίτσια, αλλά και με μια συμμετοχή στον τελικό του μονού στο ταμπλό των κοριτσιών με τη Λυδία Παναγιωτίδου. 

Video highlights
Previous articleΣκόπια: Πρωταθλήτριες στο διπλό οι αδελφές Παναγιωτίδου
Next articleΡώμη: Αποκλεισμός-σοκ για Τζόκοβιτς! (vids)