Ο Γιάνικ Σίνερ εμφανίστηκε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος από τη νίκη του στον προημιτελικό κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ με τον Ιταλό και Νο1 του κόσμου να παραχωρεί μόλις ένα game παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά της Ρώμης. 

“Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να δείξω αυτό το επίπεδο κόντρα στον Ρουντ. Προετοιμάστηκα για τον αγώνα γνωρίζοντας ότι το να παίξω το βράδυ εναντίον του σε αυτό το γήπεδο θα με ωφελούσε και η αλήθεια είναι ότι όλα πήγαν υπέροχα. Ήταν ένα απίστευτο ματς για μένα. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει λόγος να χαλαρώσω γιατί αύριο (σ.σ Παρασκευή) έχω άλλη μια μεγάλη μάχη με τον Πολ.”

“Πάντα προσπαθώ να προετοιμάζομαι με τον καλύτερο τρόπο για τους αγώνες και δουλεύω πολύ σκληρά. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν μυστικά, απλά πολλή δουλειά και εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου”

“Μετά τον αγώνα με τον Γιέσπερ ντε Γιονγκ, ένιωσα ότι δεν έπαιζα πολύ καλά και ότι έπρεπε να βελτιώσω την απόδοσή μου. Έφτασα στη Ρώμη με πολλές αμφιβολίες για το τι μπορούσα να κάνω γιατί ήμουν συνεχώς με τα πάνω και τα κάτω στην προπόνηση και μέχρι να αγωνιστείς στο court δεν ξέρεις πραγματικά πώς μπορεί να νιώσεις.”

Ο Σίνερ θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό της Παρασκευής, τον Αμερικανό Τόμι Πολ.

ITALIAN OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (-1h)

Video highlights
Previous articleRoland Garros: Wild card σε Βαβρίνκα και Γκασκέ
Next articleΚύπρος: Ελληνικοί τελικοί στη Λευκωσία