Σε ακόμη μια εγχείρηση στο δεξί γόνατο υποβλήθηκε τη Δευτέρα στο Μαϊάμι ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο


 

Για πολλοστή φορά στην καριέρα του (έχουμε χάσει το λογαριασμό), ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο ξάπλωσε στο χειρουργικό κρεβάτι.

Ο 31χρονος Αργεντινός, δεν έχει καταφέρει να παίξει τένις μετά την υποτροπή στο ήδη χειρουργημένο δεξί του γόνατο, στο Queen’s Championships το Καλοκαίρι του 2019 και τη Δευτέρα (27/01) υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση στο γόνατο.

Πριν από αυτή την αρνητική εξέλιξη, ο Ντελ Πότρο ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει στο ξεκίνημα του 2020, όμως φάνηκε πως το πρόβλημα στο γόνατο δεν χρειαζόταν απλά περισσότερο χρόνο αλλά χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί πλήρως.

“Ελπίζουμε ότι αυτή είναι η τελική λύση ώστε να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα. Δεν ήταν ότι δεν μπορούσε να παίξει απλά τένις αλλά δυσκολευόταν πολύ και στην καθημερινότητά του. Μετά την προηγούμενη εγχείρηση, τον περασμένο Ιούνιο από τον Δρ.Άνχελ Ρουίθ Κοτορό στη Βαρκελώνη, υπήρχε εξέλιξη αλλά ο πόνος παρέμενε με αποτέλεσμα ο Χουάν Μάρτιν να μην μπορεί να τρέξει ή να πηδήξει ή ακόμα και πιο απλές κινήσεις όπως να ανέβει μια σκάλα” ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας του.

 

Μετά την επέμβαση, ο Ντελ Πότρο πήγε κατευθείαν σπίτι του και ευχαρίστησε τους πάντες για τη στήριξη, μέσα από το twitter.

“Μετά την εγχείρηση, είναι ώρα για ξεκούραση στο σπίτι. Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξη που μου δείχνετε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Μια μεγάλη αγκαλιά για όλους εσάς” έγραψε στο twitter ο Πύργος του Ταντίλ.

Φυσικά και η επιστροφή του είναι άγνωστη αν και δεν αναμένεται πριν την έναρξη της χωμάτινης περιόδου τον Απρίλιο. Πιθανότατα να επιλέξει να μην αγωνιστεί καν στο χώμα που είναι πιο κουραστικό και ενδεχομένως να επιστρέψει στα πρώτα χορτάρινα τουρνουά της χρονιάς, αρχές Καλοκαιριού.

 

Video highlights
Previous articleHighlights: Η νίκη της Μπάρτι επί της Κβίτοβα
Next articleΦόρο τιμής στον Θρυλικό Κόμπι