Μετά τη δύσκολη νίκη της επί της Κινγουέν Ζενγκ η Ίγκα Σφιόντεκ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως υπάρχουν πολλοί haters.

Αποκάλυψε πως δέχεται πολλά μηνύματα κριτικής, ενώ υπογράμμισε το παράπονο της γι’ αυτό. Η ίδια είπε πως θέλει ο κόσμος που παρακολουθεί τένις να είναι πιο σκεπτικός πριν κάνει τέτοιου είδους κινήσεις.

Έβαλε τα πράγματα σε μια σειρά, λέγοντας πως οι τενίστες και οι τενίστριες έχουν θυσιάσει πάρα πολλά πράγματα για να βρίσκονται στις top θέσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Πολωνή:

«Η πόσοτητα των μηνυμάτων κριτικής και μίσους που παίρνω εγώ και η ομάδα μου ακόμα και όταν χάνω μόνο ένα σετ είναι παράλογη. Θέλω να ενθαρρύνω τον κόσμο να είναι πιο σκεπτικός πριν κάνει ένα σχόλιο στο διαδίκτυο και θα ήταν ωραίο αν μας βοηθούσατε και εσείς οι δημοσιογράφοι σ’ αυτό.

Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε θυσιάσει πολλά και πάντα δίνουμε το 100%. Είναι λυπηρό να βλέπω στενούς συνεργάτες μου και φυσικά και τον ίδιο μου τον εαυτό, να κριτικάρονται τόσο σκληρά. Σήμερα δεν ξεκίνησα καλά τον αγώνα, θα προτιμούσα αν ο κόσμος εστίαζε στο πως κατάφερα να λύσω τα προβλήματα, παρόλο που δεν έπαιξα καλά στο 1ο σετ. Αυτό απαιτεί πολλή δουλειά σωματικά και πνευματικά.

Εκτός από την καλύτερη δυνατή παίκτρια, προσπαθώ να είμαι και ο καλύτερος δυνατός άνθρωπος εκτός γηπέδου. Οπότε θέλω να ενθαρρύνουμε τον κόσμο που σχολιάζει στο διαδίκτυο να είναι πιο θετικός και να βλέπει τη θετική πλευρά αυτού που κάνουμε».

Video highlights
Previous articleΟ Μονφίς ζήτησε αυτόγραφο από τον Τζόκοβιτς μετά το 19-0 (pic)
Next articleΖαμπέρ για Σφιόντεκ: “Χαρούμενη που μίλησε γι’ αυτό το θέμα, την στηρίζω απόλυτα”