Η Αστυνομική διεύθυνση της Στοκχόλμης, ανακοίνωσε ότι δύο επαγγελματίες τενίστες οι οποίοι παίρνουν μέρος στο If Stockholm Open, "νοίκιασαν" δύο γυναίκες με τις οποίες πέρασαν ένα ολόκληρο βράδυ σε ξενοδοχείο της Σουηδικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο τενίστες είναι μη Σουηδοί. Ο επικεφαλής της έρευνας, Jonas Trolle μίλησε στο Associated Press τη Δευτέρα και τόνισε ότι υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τους τενίστες να μπαίνουν σε ξενοδοχείο της πόλης το πρωί της Κυριακής μαζί με τους συνοδούς τους. Ο Trolle, τόνισε επίσης ότι οι δύο αθλητές πρόκειται να συμμετάσχουν στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά που ξεκίνησε τη Δευτέρα.

Οι διοργανωτές του Stockholm Open, δεν θέλησαν να κάνουν κάποιο σχόλιο καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και αυτό θα ήταν ανάρμοστο.

Ο εκπρόσωπος της διοργάνωσης, Pelle Hjertquist δήλωσε στο Associated Press ότι η έρευνα που διεξάγεται δεν απαγορεύει σε κανέναν παίκτη να συμμετάσχει στο τουρνουά των 600.000 δολαρίων.

Ο νόμος στη Σουηδία για την πορνεία είναι πολύ αυστηρός αλλά και περίεργος καθώς τιμωρεί όποιον πληρώνει για sex, όχι όμως τις ιερόδουλες.

Video highlights
Previous articleΤο βλέμμα στις πιτσιρίκες μας
Next articleΤρόμαξε ο Μονάκο στην πρεμιέρα