Ο Αντρέι Ρούμπλεφ πήρε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή την απόφαση να αγωνιστεί στο περίφημο Adria Tour του Ζαντάρ.

Και τα πήγαινε θαυμάσια στη διοργάνωση έχοντας φτάσει στον τελικό (θα έπαιζε εκεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς) πριν “σκάσει” η είδηση ότι ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ είναι θετικός στον κορονοϊό και αρχίσει το “ντόμινο” των δυσάρεστων εξελίξεων που όλοι γνωρίζουμε.

Ο νεαρός Ρώσος, αφού έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και σεβάστηκε τους όρους της καραντίνας που του επιβλήθηκε, δηλώνει έτοιμος να πάει στο τουρνουά 7 event στο Κίτσμπουελ με διοργανωτή τον Ντομινίμ Τιμ, όπου οι κανόνες ασφαλείας θα είναι οι πρέποντες.

“Γεια σας παιδιά, θέλω να μοιραστώ μερικά σημαντικά νέα. Αφού συμπλήρωσα 14 μέρες καραντίνας και έκανα τρία τεστ για τον ιό (όλα αρνητικά), ο γιατρός μου μου έδωσε το ελεύθερο για να παίξω στο Event 7 στο Κίτσμπουελ. Καταλαβαίνω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και αναλαμβάνω μεγάλη ευθύνη. Οι διοργανωτές με έχουν καθησυχάσει ότι το τουρνουά θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα: συμμόρφωση με όλους τους νόμους, τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις διεθνείς οδηγίες. Θα κάνω το χρέος μου να μείνω υγιής και μακριά από τον ιό. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μην θέσω σε κίνδυνο τη ζωή κανενός” ανέφερε στο μήνυμα του ο Ρούμπλεφ.

 

Κώστας Αϊτάκης