Για 16η χρονιά η Sergios Tennis Academy στα γήπεδα του Κολλεγίου Ψυχικού ομορφαίνει τον τρόπο που αντιλαμβάνονται το τένις μικροί και μεγάλοι.

Υπό την καθοδήγηση του παλιού πρωταθλητή Ελλάδος, Σέργιου Παπαδόπουλου μαθήματα και προπονήσεις γίνονται ψυχαγωγία για μικρά παιδιά, για αθλητές και ερασιτέχνες ενήλικους.

Γνώση, μεταδοτικότητα και συνεχής προσπάθεια για βελτίωση συγκροτούν ένα μείγμα που διατηρεί την ακαδημία επιτυχημένη τόσα χρόνια. Από στόμα σε στόμα σε εβδομαδιαία βάση πάνω από 100 άτομα μας εμπιστεύονται και προπονούνται σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Καινούργια γήπεδα, αποδυτήρια, καφετέρια και πάρκινγκ μέσα στο δάσος του Κολεγίου.

Κάθε μέρα από 17.00 έως τις 22.00 και Σαββατο από 11.00 έως 17.00 σας περιμένουμε. Για κάθε επίπεδο ( αρχάριο , ερασιτεχνικό . προχωρημένο , αγωνιστικό) σε μικρά γκρουπ μαξ 4 ατόμων για κάθε ηλικία.

Ο πρώην πρωταθλητής Ελλάδος Σέργιος Παπαδόπουλος , ο μοναδικός Ελληνας τενίστας που έχει κερδίσει τον Roger Federer (πανευρωπαϊκοί αγώνες 1996 San Miniato Italy) σας περιμένει για μια δοκιμή.

Εμπειροι προπονητές δίπλα του ξεκινούν MINI TENIS για παιδιά 4-5 ετών αλλά και προπονήσεις με οικονομικές λύσεις.

Γνώρισε το άθλημα. Μαζί μας θα το αγαπήσεις .

www.sergiostenisacademy.com

https://www.facebook.com/SERPAPTENISACADEMY/