Το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του Τολίτο Αγκίρε ίσως να μην είναι μακριά. Ο σπουδαίος Αργεντινός έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν του 2024 στο A1 Padel, καθώς μαζί με τον Γκονζάλο Αλφόνο έχουν κατακτήσει τα δύο πρώτα τουρνουά της χρονιάς, δίχως μάλιστα να χάσουν ούτε ένα σετ.

Πρόσφατα, οι Τολίτο και Αλφόνσο συμμετείχαν και το Pro Padel League, αντιμετωπίζοντας μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, με πρωταγωνιστική παρουσία στο Premier Padel. Αυτή η εμπειρία φαίνεται να… άνοιξε την όρεξη στους δύο Αργεντινούς.

“Θα ήθελα να παίξω περισσότερο κόντρα σε τέτοιους παίκτες, διότι αντλώ πολλά διδάγματα. Είναι αλήθεια πως οι δυο τους (Αγκουστίν Τάπία και Γιόν Σανθ) είναι πραγματικά κτήνη. Ποτέ μου δεν έχω ξανανιώσει τόση πίεση σε κορτ πάντελ”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλφόνσο.

Οι Τολίτο και Αλφόνσο πανηγυρίζουν άλλη μία επιτυχία τους στο A1 Padel.

Ειδικά τους τελευταίους μήνες, το… γιγαντιαίο φαν κλαμπ του Τολίτο σε όλο τον κόσμο ζητά επιτακτικά από τον Αργεντινό να δοκιμάσει την τύχη του στο Παγκόσμιο Τουρ. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο θεσμικό κόλλημα από το A1 Padel, οι Τολίτο και Αλφόνσο δεν είναι απίθανο να “χτυπήσουν την πόρτα” του Premier Padel τους επόμενους μήνες.

Ωστόσο, για να μπορέσουν οι δύο Αργεντινοί να βρεθούν στο κυρίως ταμπλό τουρνουά του Παγκόσμιου Τουρ θα χρειαστούν δεδομένα wild card. Ο Τολίτο είναι στο Νο214 του FIP Ranking, ο Αλφόνσο στο Νο327, άρα ο μόνος δρόμος είναι αυτός της… πρόσκλησης από τους διοργανωτές.

Πάντως, με το μέγεθος της δημοφιλίας τους, μοιάζει βέβαιο πως όταν οι Τολίτο και Αλφόνσο αποφασίσουν να δοκιμάσουν την τύχη τους, δεν θα δυσκολευτούν να βρουν μία “ανοικτή πόρτα”.

Οι καλύτεροι πόντοι του ματς Τολίτο/Λεάλ – Τάπια/Σανθ στο Pro Padel League:

 

Video highlights
Previous articleΤσιτσιπάς: “Αν πριν χρόνια μου λέγατε ότι θα έχω 3 τίτλους εδώ, δεν θα σας πίστευα” (vid)
Next articleΟι πανηγυρισμοί του Τσιτσιπά με τα ballkids (vids)