Η Μαρία Σαράποβα έβαλε σε δημοπρασία μια ρακέτα που έχει πάνω την υπογραφή της και ξεκίνησε καμπάνια για την ενίσχυση των γιατρών που παλεύουν με τον κορονοϊό…


 

Η Ρωσίδα τενίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή τις τελευταίες ημέρες στη μάχη κατά του κορονοϊού και την Τρίτη αποφάσισε να ενισχύσει τις προσπάθειες των “Γιατρών χωρίς Σύνορα”.

Το μοντέλο ρακέτας που έβαλε σε δημοπρασία, είναι αυτό με το οποίο έπαιξε για τελευταία φορά σε επαγγελματικό επίπεδο. Η δημοπρασία θα ξεκινήσει το μεσημέρι τις 10ης Απριλίου στην ιστοσελίδα 32.auctions.com.

Η αρχική τιμή της ρακέτας είναι 100$, ενώ δεν επιτρέπεται να δοθεί για λιγότερα από 150$, με τα έσοδα να αναμένεται να καταλήξουν στους “Γιατρούς χωρίς Σύνορα”.

Φυσικά, η κίνηση είναι συμβολική, μιας και όπως αποκάλυψε η ίδια η Σαράποβα θα κάνει μεγαλύτερη χρηματική δωρεά στην συγκεκριμένη ανθρωπιστική οργάνωση.

Την Δευτέρα πάντως, μέσω της εταιρείας της “Sugarpova”, μοίρασε γλυκά και σε εκατοντάδες άπορους ανά τον κόσμο, θέλοντας να δείξει το φιλανθρωπικό της πρόσωπο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο πλανήτης.

 

Δημήτρης Χαλιάπας