Η στήλη “Σαν σήμερα” παρουσιάζει τα σημαντικότερα γεγονότα στο τένις που διεξήχθησαν σαν σήμερα 11 Φεβρουαρίου


 

11 Φεβρουαρίου 2001

12o επεισόδιο της 12ης σεζόν για τη θρυλική αμερικανική σειρά κινουμένων σχεδίων “The Simpsons” και οι παραγωγοί του επιλέγουν να ενσωματώσουν στη σειρά την αφρόκρεμα του αμερικανικού τένις που κυριαρχούσε με τις αδερφές Williams, την Davenport, την Capriati, τη Seles στις γυναίκες αλλά και με τις παρουσίες των κολοσσών Sampras και Agassi στους άντρες.

Στο επεισόδιο ονόματι “Tennis the Menace” όλα ξεκινούν όταν ο Homer φτιάχνει ένα γήπεδο τένις στην πίσω αυλή του σπιτιού του αλλά λόγω της παντελούς ανικανότητας του χλευάζεται από γείτονες αλλά και από τη συμπαίκτρια και γυναίκα του Marge που τον αντικαθιστά με τον Bart ενώ ο Homer διαλέγει για παρτενέρ τη Lisa.

Η οικογενειακή σύγκρουση μεταφέρεται σε πραγματικό τουρνουά όπου παρευρίσκονται οι Williams, o Sampras και ο Agassi (τον οποίο ο Homer θα μπερδέψει για τον παλαιστή-θρύλο του αμερικανικού wrestling Andre the Giant!!).

Ο Homer και η Marge θα προσπαθήσουν να επιστρατεύσουν τα αστέρια του αθλήματος ώστε να κερδίσουν το ματς. Η συνέχεια (όπως και όλη η πλοκή) στην playlist του YouTube…

 

Στέλιος “You Shall Not Tsitsipass” Δηλιωρίδης – https://twitter.com/stedilioridis