Η στήλη “Σαν σήμερα” παρουσιάζει τα σημαντικότερα γεγονότα στο τένις που διεξήχθησαν σαν σήμερα 23 Φεβρουαρίου


23 Φεβρουαρίου 2014

Το νεοσύστατο Rio Open της σειράς ΑΤΡ 500 που διεξάγεται στην Βραζιλία είναι γεγονός. Όπως γεγονός είναι και ο 62ος επαγγελματικός τίτλος του 27χρονου Rafael Nadal και ο 43ος του σε χωμάτινη επιφάνεια.

Ο Ισπανός, νο1 στον κόσμο, επιστρέφει καταρχάς στο tour μετά τον τραυματισμό του στον τελικό του Αυστραλιανού Open και κατά δεύτερον στη Βραζιλία μετά την κατάκτηση του Brasil Open στο Sao Paulo την προηγούμενη χρονιά.

Στον τελικό του Rio de Janeiro ο Nadal θα επικρατήσει του Ρώσου Alexandr Dolgopolov με 6-3, 7-6(3) σετ και θα εισπράξει λίγο περισσότερα από 300.000 δολάρια. Την απονομή των επάθλων θα αναλάβει ο αξιαγάπητος Gustavo Kuerten, λαϊκός ήρωας των Βραζιλιάνων στο τένις.

Την παράσταση βέβαια θα κλέψουν καθ όλη τη διάρκεια του τουρνουά και τα πανέμορφα κορίτσια που έχουν τοποθετηθεί στο side-court για να εξυπηρετούν τους αθλητές και ειδικά όσα μοιάζουν να μη μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από τον Ισπανό σταρ (δίνοντας έναυσμα για αστεϊσμό στα social media) αν και προφανώς τέτοιες οδηγίες είχαν λάβει, δηλαδή να μη λείψει τίποτε στην ατραξιόν του τουρνουά.

Στέλιος “You Shall Not Tsitsipass” Δηλιωρίδης – https://twitter.com/stedilioridis