Η στήλη “Σαν σήμερα” παρουσιάζει τα σημαντικότερα γεγονότα στο τένις που διεξήχθησαν σαν σήμερα 08 Μαρτίου


 

8 Μαρτίου 2013

Σε μια πρωτοποριακή τελετή για τα δεδομένα του τένις οι Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer, Victoria Azarenka και Ana Ivanovic φορούν κράνη εργοταξίου και φτυαρίζουν χώμα εγκαινιάζοντας την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή νέου γηπέδου στις εγκαταστάσεις του Indian Wells Tennis Garden στην California χωρητικότητας 8.000 θέσεων.

Το συγκεκριμένο γήπεδο θα πλαισιώνει το κεντρικό court των 16.100 θέσεων που αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο γήπεδο τένις στον κόσμο. Στην τελετή παρίσταται ο ιδιοκτήτης του τουρνουά και CTO της Oracle δισεκατομμυριούχος Larry Ellison ο οποίος ανακοινώνει την επέκταση των εγκαταστάσεων όπως και την πλαισίωση τους με καταπληκτικούς κήπους και χώρους εξυπηρέτησης του κοινού.

Μέσα σε αυτούς θα δημιουργηθούν και δύο εστιατόρια τα οποία ο Ellison υπόσχεται στον πεινασμένο Federer ότι θα παρέχουν στους παίχτες California rolls (sushi) κατά τα διαλείμματα μεταξύ των games και κανονικά γεύματα μεταξύ των σετ αντί για την καθιερωμένη μπανάνα!

Υ.Γ.: Το BNP Paribas Indian Wells, το πρώτο Masters 1000 τουρνουά της σεζόν, ξεκινά σε λίγες ημέρες με υπερασπιστή τον Dominic Thiem.

Στέλιος “You Shall Not Tsitsipass” Δηλιωρίδης – https://twitter.com/stedilioridis

Video highlights
Previous articleDavis Cup: Έκλεισαν οι τελικοί της Μαδρίτης
Next articleΕκτός IW η υπερασπίστρια Αντρέσκου