Η Αρίνα Σαμπαλένκα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου πριν την πρεμιέρα της στο φετινό Wimbledon αποκάλυψε ότι ακόμα δεν βρίσκεται στο 100% σωματικά, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να βάλει σε κίνδυνο το υπόλοιπο της σεζόν.

“Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα, είναι ένα απίθανο μέρος. Αυτό που μου συνέβη στο Roland Garros ήταν πολύ σκληρό, υπέφερα αρκετά. Μετά χρειάστηκα 5-6 μέρες για να αναρρώσω παίρνοντας φάρμακα για το στομάχι μου”, είπε η Λετκορωσίδα.

“Δεν είμαι ακόμα εντελώς καλά σωματικά. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μπορέσω να παίξω εδώ, αλλά δεν είμαι 100% έτοιμη. Ποτέ δεν πέρασα μεγάλο τραυματισμό, αλλά ο τελευταίος μήνας ήταν πολύ δύσκολος, είχα πολλές ενοχλήσεις. Είναι παράλληλα και μια πνευματική μάχη, πρέπει να βλέπεις τη θετική πλευρά.”

“Πρέπει να δω τι μου συμβαίνει αυτή τη στιγμή, γιατί αν δεν το κάνω, θα μπορούσα να επιδεινώσω την κατάστασή μου. Δεν θέλω να θέσω σε κίνδυνο το υπόλοιπο της σεζόν. Την περασμένη εδβομάδα δοκιμάσαμε πολλά διαφορετικά πράγματα και ακόμα έχω μιαμιση μέρα μπροστά μου”

Η Σαμπαλένκα, σύμφωνα με το πρόγραμμα θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα αντιμετωπίζοντας την Αμερικανίδα Εμάινα Μπέκτας.

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-2h)

Video highlights
Previous articleΑυτός είναι ο ιδανικός παίκτης για τον Τσιτσιπά
Next articleΚύργιος: “Μου έλειψε να κερδίζω – Ακόμα και οι haters μου λείπουν”