Η Μαρία Σάκκαρη ρίχνεται στη μάχη του Upper Austria Ladies Linz, στο πρώτο τουρνουάπου αγωνίζεται μετά από το Australian Open, με την Ελληνίδα τενίστρια να βρίσκεται στο Νο1 του ταμπλό.

Παρά το γεγονός αυτό σε δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, που έγινε στο “Μουσείο του μέλλοντος” η Σάκκαρη τόνισε ότι τα ταμπλό είναι πολύ δυνατό και θα πάει προσεκτικά κι ένα βήμα τη φορά.

“Δεν υπάρχουν προσδοκίες. Είναι λανθασμένη νοοτροπία να έχεις πολύ υψηλές προσδοκίες. Παρόλο που είμαι στο Νο1 του ταμπλό, όλες οι κοπέλες παίζουν καλά. Το ταμπλό είναι πολύ δυνατό. Θέλω να κάνω ένα βήμα τη φορά.”

Όσο για το πρόγραμμα της μετά από την ολοκλήρωση του Australian Open η Νο7 του κόσμου δήλωσε : “Είχα τρεις μέρες ρεπό. Έπειτα επέστρεψα στο γυμναστήριο για τέσσερις μέρες. Μετά άρχισα και να παίζω τένις. Χρειάστηκε να φροντίσω το σώμα μου, ειδικά με τη διαφορά ώρας χρειάζεται να φροντίσεις το σώμα σου και να αναρρώσεις καλά. Μετά ξεκίνησα να προετοιμάζομαι γι’ αυτό το τουρνουά, 10 μέρες πριν φτάσω εδώ. Και όλα πήγαν καλά.”

Η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο Λιντς απέναντι στην Ισπανίδα και Νο79 του κόσμου Νούρια Παρίθας Ντίαθ στην πρώτη τους αναμέτρηση μετά από 10 χρόνια με τις δύο τενίστριες να έχουν από μια νίκη στα μεταξύ τους ματς.

UPPER AUSTRIA LADIES LINZ SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP

 

 

Video highlights