Η Μαρία Σάκκαρη σημείωσε την πρώτη της νίκη στο ντεμπούτο της στο Λιντς, επικρατώντας με straight sets της Νούρια Παρίθας Ντίαθ.

Η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για το εξαιρετικό 1ο set, αλλά και για το ανταγωνιστικό 2ο, ωστόσο τόνισε ότι στο τέλος του αγώνα κατάφερε να βρει λύσεις και να φτάσει στη νίκη.

“Έπαιξα εξαιρετικά στο πρώτο σετ, σταθερή από τον πρώτο πόντο. Πέτυχα νωρίς το μπρέικ, μετά έκανα κι άλλο και αυτό βοήθησε. Σέρβιρα καλά σε όλο το ματς, αλλά έκανα μια κοιλιά στο δεύτερο σετ όταν ήμουν μπροστά με 6-5. Έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο, ήταν σταθερή, οπότε είμαι χαρούμενη που βρήκα λύσεις στο τέλος.”

“Νομίζω ότι οι βάσεις μου ήταν καλές. Δεν έκανα πολλά πράγματα λάθος, ίσως θα μπορούσα να επέστρεφα λίγο καλύτερα. Ίσως να έπρεπε να ήμουν πιο θαρραλέα, πιο επιθετική και να έπαιρνα ρίσκα στις ευκαιρίες.”

“Ήταν λυπηρό που αναγκάστηκα να αποσυρθώ πριν από το τέσσερα χρόνια, είμαι χαρούμενη που επέστρεψα ως Νο.1 του ταμπλό. Το court ταιριάζει στο παιχνίδι μου, θα προσπαθήσω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο και ίσως φάμε ένα ακόμα σνίτσελ!”

 

Video highlights