Ο Κάσπερ Ρουντ, ήταν μια από τις μεγάλες αποκαλύψεις της προηγούμενης σεζόν. Ο 23χρονος Νορβηγός, αγωνίστηκε σε δυο Grand Slam τελικούς και έφτασε μέχρι το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, παίζοντας εξαιρετικό τένις.

Παρ’ όλα αυτά, δεν κατάφερε να ανοίξει λογαριασμό, κατακτώντας τον παρθενικό Major τίτλο του και απ’ ότι φαίνεται, του έμεινε… απωθημένο, ενόψει της συνέχειας της καριέρας του.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση που του έγινε σε πρόσφατη συνέντευξή του, για το αν προτιμάει να ανέβει πιο γρήγορα στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ή να κατακτήσει κάποιο Slam, ο Ρουντ ήταν ξεκάθαρος.

“Νομίζω, ότι για εμένα είναι πιο σημαντικό να κατακτήσω ένα Grand Slam, παρά να ανέβω στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης. Το τρόπαιο ενός Grand Slam, είναι κάτι που θα κρατήσεις για πάντα, ενώ η Νο1 θέση στον πίνακα της ΑΤΡ, θα είναι για λίγο δικιά σου.

Σίγουρα, το να έχεις ρεκόρ καριέρας το Νο1, είναι κάτι σημαντικό, όμως ο μεγαλύτερος στόχος μου, είναι να κατακτήσω -τουλάχιστον- ένα Grand Slam στην καριέρα μου”, είπε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός.

Video highlights
Previous articleΑνασκόπηση 2022: Δάκρυσε στο αντίο της η θρυλική Σερίνα (vids)
Next articleΑΤΡ Tour: Οι πιο αστείες στιγμές του 2022