Ο Νικ Κύργιος είναι το πρόσωπο των ημερών μετά την ανάρμοστη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του με τον Κάσπερ Ρουντ στη Ρώμη. Ο νεαρός Νορβηγός, έριξε με τη σειρά του τα “καρφιά” του στον Ελληνοαυστραλό…


 

Μπορεί ο Ρότζερ Φέντερερ να επέλεξε να υπεραμυνθεί τον Νικ Κύργιο, κι όταν ρωτήθηκε για το αν πρέπει η ΑΤΡ να αποβάλλει από το τένις τον Ελληνοαυστραλό για κάποιο χρονικό διάστημα, απάντησε “όχι”, αλλά ο Κάσπερ Ρουντ έχει διαφορετική άποψη.

Ο 20χρονος Νορβηγός, απόφοιτος της Rafael Nadal Academy, για την οποία μίλησε με άσχημα λόγια ο Κύργιος προ ημερών, καταφέρθηκε εναντίον του 23χρονου, ιδιότροπου τενίστα.

Πιο συγκεκριμένα, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης, που βρήκε τον Ρουντ να παίρνει την πρόκριση χάρις στο default του Κύργιου, ο Νορβηγός τόνισε:

“Πιστεύω πήρε αυτό που του άξιζε. Αυτός νομίζει, ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει μέσα στο court. Νομίζω ότι κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τον κάνει να αλλάξει συμπεριφορά πλέον. Η ΑΤΡ, πρέπει να κάνει κάτι γι΄αυτό.

Δεν είμαι ο μοναδικός στο Tour πάντως, που θεωρεί πως πρέπει να αποβληθεί από το τένις για τουλάχιστον μισό χρόνο”.

Θυμηθείτε εδώ όσα έκανε ο Νικ στο ματς του 2ου γύρου στη Ρώμη, απέναντι στον Ρουντ:

 

Δημήτρης Χαλιάπας