Ο Αντρέι Ρούμπλεφ δεν είναι γνωστός για την…ηρεμία που βγάζει μέσα στο court ωστόσο ο Ρώσος τόνισε ότι πρέπει να δουλέψει πάνω σε αυτό. Ο 25χρονος συνηθίζει να χάνει την ψυχραιμία του κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων προσπαθώντας να κάνει κακό στον εαυτό του χτυπώντας με τη ρακέτα τα πόδια του, αλλά πολλές φορές και το κεφάλι του. 

“Φυσικά και δουλεύω πάνω σε αυτό. Αν δεν κάνω κάτι γι’ αυτό τότε θα ήμουν ανόητος”, είπε χαμογελώντας ο Ρούμπλεφ. 

“Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του αδυναμίες. Για ορισμένους παίκτες είναι δύσκολο να παίξουν επιθετικά ή αντίθετα αμυντικά. Χρειάζεται χρόνος. Ή ακόμα για ορισμένους είναι δύσκολο να βελτιώσουν το service τους. ”

“Έτσι είναι και το πνευματικό κομμάτι. Υποθέτω ότι είμαι ένας από αυτούς που δυσκολεύονται να το βελτιώσουν και χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Είναι ακριβώς το ίδιο με το forehand και backhand. Χρειάζεται αρκετός χρόνος για να βελτιωθεί. Αυτό το ξέρω εκ πείρας γιατί μου πήρε αρκετό χρόνο να βελτιωθώ στο backhand.”

Ο Ρώσος, ο οποίος φέτος κέρδισε τέσσερις τίτλους, θα αγωνιστεί στο τουρνουά επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι, Mubadala World Tennis Championship που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 16-18 Δεκεμβρίου.

Video highlights
Previous articleΞεκίνησε η προετοιμασία για τον Αλκαράθ (pics)
Next articleΓκαρσία: Κορυφαία στους άσους – Στην 6η θέση της λίστας η Σάκκαρη