Ο Άντι Ρόντικ καταλαβαίνει αλλά διαφωνεί με τις απόψεις των Ρότζερ Φέντερερ και Πέτρα Κβίτοβα περί επιστροφής στο τουρ μόνο όταν οι συνθήκες επιτρέψουν την παρουσία θεατών.

Φυσικά, ο 37χρονος παλαίμαχος Αμερικανός τενίστας κατανοεί απόλυτα υπό ποια έννοια λένε κάτι τέτοιο οι Φέντερερ και Κβίτοβα. Άλλωστε, και ο ίδιος λάτρευε το “big stage” και να δημιουργεί φρενίτιδα στο κοινό είτε με τα τρομερά του χτυπήματα είτε σπάζοντας ρακέτες!

“Κατανοώ την άποψη τους. Κανείς δεν θέλει να παίζει σε άδειες εξέδρες και δεν είναι το ιδανικό σενάριο. Όλοι μας συμφωνούμε ότι τα γεμάτα γήπεδα είναι καλύτερα. Αλλά θα παρακαλούσα τον Ρότζερ και την Πέτρα να σκεφτούν τους τενίστες με μικρότερες οικονομικές απολαβές και το πόσο απεγνωσμένα χρειάζονται την επανέναρξη των τουρνουά. Επίσης, ας σκεφτούν το κοινό! Μπορεί να μην είναι παρόν στα γήπεδα αλλά θα του δώσουν μια ευκαιρία να ξεσκάσει και να ξαναδεί τένις μετά από τόσο πολύ καιρό έστω και από τους δέκτες τους. Με αυτό τον τρόπο, θα “αγκαλιάσουν” το κοινό και ας μην είναι εκεί!” ανέφερε ο Ρόντικ με τον Τζιμ Κούριερ να συμφωνεί απόλυτα στη συζήτηση που είχαν στο Tennis Channel.

 

Κώστας Αϊτάκης