Σιμόνα Χάλεπ και Ντόμινικ Τιμ δεν εξασφάλισαν τις wild card, που πολλοί ίσως περίμεναν, από το Roland Garros, που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα στο Παρισι. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τις κάρτες ελευθέρας με αρκετούς παίκτες και παίκτριες που θεωρητικά θα μπορούσαν να λάβουν wild card, να μένουν εκτός λίστας. 

Ο 30χρονος Ντόμινικ Τιμ, δύο φορές φιναλίστ του τουρνουά (2018, 2019), αλλά και κάτοχος ενός major τίτλου (US Open 2020), ήταν ένα από τα ονόματα που δεν έλαβε κάρτα και μάλιστα στην τελευταία του χρονιά στο επαγγελματικό τένις, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος πριν από μερικές ημέρες. 

Το ίδιο ισχύει και για την πρωταθλήτρια του Roland Garros (2018), Σιμόνα Χάλεπ, η οποία δεν πήρε wild card, με τη Ρουμάνα μάλιστα να έχει προγραμματίσει τη συμμετοχή στο χωμάτινο 125άρι τουρνουά Trophee Clarins, που ξεκινάει αυτην την εβδομάδα στην επιστροφή της στο χώμα μετά από 2 χρόνια. 

Κάρτα δεν εξασφάλισε και η επίσης κάτοχος Grand Slam, Καρολίν Βοζνιάκι αλλά και η Έμμα Ραντουκάνου, που εινια πολύ πιθανό να προσπαθήσει να μπει στο κυρίως ταμπλό από τα προκριματικά. 

Οι διοργανωτές έδωσαν συνολικά 16 wild cards σε άνρες και γυναικες (8+8) με τις 12 από αυτές να πηγαίνουν σε Γάλλους και Γαλλίδες, τις δύο σε παίκτες των ΗΠΑ και τις άλλες δύο σε Αυστραλούς. 

Video highlights
Previous articleΝαδάλ: Επόμενη στάση Παρίσι!
Next articleO…on fire Τσιτσιπάς και ο επικίνδυνος Τζάρι (vids)