Η K&V Διακογεωργίου εκτιμώντας τις αξίες που προσφέρει ο αθλητισμός στα παιδιά, συν-διοργανώνει με το Rhodes Tennis Club, το ?? ???? ?????? ?????? ??? 5-7 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης (ΡΟΑ), για όλους τους νεαρούς αθλητές, με την πολύτιμη βοήθεια της Babolat και τα Οπτικά Glouottica Αρχάγγελος.

Αυτή τη χρονιά, η δράση είναι μεγαλύτερη καθώς όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν και να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα σε ένα 3ήμερο event διασκέδασης.

Οι νικητές κάθε κατηγοριών θα πάρουν δώρα αξίας, καθώς επίσης και ???? οι μικροί μας φίλοι θα πάρουν δώρα και αναμνηστικά, διεκδικώντας παράλληλα το μεγάλο δώρο* που θα κληρωθεί σε έναν/μια τυχερό/ή μετά την λήξη των αγώνων, το Σάββατο 07/10.

Αυτό το τουρνουά είναι η τέλεια ευκαιρία για τα παιδιά να εξερευνήσουν τον κόσμο του τένις. Καλούμε όλους τους γονείς με παιδιά 4 ετών και πάνω, να έρθουν με την οικογένειά τους και να ανακαλύψουν το άθλημα που διδάσκει την υπευθυνότητα, κοινωνικότητα και δημιουργικότητα. Το τένις είναι ένα άθλημα χωρίς όριο ηλικίας μαθαίνοντας αυτοέλεγχο και αυτοσυγκέντρωση.

*?????? ????: Δωροεπιταγή αξίας 200 ευρώ για προϊόντα της Babolat.

Video highlights
Previous articleSan Diego Open: Πρεμιέρα με Οσόριο η Σάκκαρη
Next articleΣκόπια: Κέρδισε την Παύλου η Χριστοφή και πέρασε στον 2ο γύρο