Τον Οκτώβριο του 2014, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά ξεκίνησε ένα μεγαλόπνοο σχέδιο διοργανώνοντας το 1ο τουρνουά Beach Tennis στο νησί της Ρόδου.

Το τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Συνεπής στην υπόσχεση του, ο Όμιλος, να προωθήσει και να κάνει γνωστό το άθλημα του Beach Tennis στο νησί της Ρόδου έχει ήδη προγραμματίσει 5 διοργανώσεις για το Καλοκαίρι του 2015 με στόχο μία εξ’ αυτών να αποτελέσει Διεθνές Τουρνουά.

Το 1ο τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 25-26 Απριλίου στα γήπεδα Beach Volley στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα.

Οι κατηγορίες είναι: Διπλά Ανδρών, Διπλά Γυναικών, Μικτά και Family

Στο τουρνουά μπορούν να λάβουν μέρος άτομα άνω των 13 ετών. Στην κατηγορία Family το ένα μέλος πρέπει να είναι κάτω των 14 ετών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά στο rhodesbeachtennis@gmail.com μέχρι και την Πέμπτη 23 Απριλίου.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε άτομο είναι 10 Ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο απαραίτητος εξοπλισμός (ειδική ρακέτα και μπάλες) μπουκαλάκι νερό καθώς κι ένα αναμνηστικό t-shirt. Επίσης στους συμμετέχοντες θα κληρωθεί δώρο μία ρακέτα.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά ευχαριστεί τον όμιλο Χατζηλαζάρου Η-Hotels (Μέγα Χορηγό), την εταιρεία ΒΑΠ Π. ΚΟΥΓΙΟΣ καθώς και την Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης για την παραχώρηση των γηπέδων.

Περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/rhodesbeachtennis

rhodes-beach15_407.jpg

Video highlights