Το Tennis24 επιβεβαιώνει μια από τις σημαντικότερες τενιστικές συνεργασίες στη χώρα μας που θα βοηθήσει πολύ το τένις και τον αθλητικό τουρισμό γενικότερα 


 

Μια σπουδαία συνεργασία θα “τρέξει” από το 2019 στο Sani Resort της Χαλκιδικής το οποίο ήρθε σε συμφωνία με τον Ράφαελ Ναδάλ για την υλοποίηση ενός καινούργιου project της Rafael Nadal Tennis Academy by Movistart στη Μαγιόρκα, που διευθύνει ο θείος του, Τόνι Ναδάλ!

Ο Ναδάλ και η ομάδα του, έχουν αποφασίσει να επενδύσουν σε ακαδημίες σε ολόκληρο τον κόσμο και το 2ο Nadal Tennis Center θα βρίσκεται στην Ελλάδα!! Το πρώτο Center θα λειτουργήσει τον Νοέμβριο του 2018 στο Μεξικό, στην πόλη Kανκούν, στο εντυπωσιακό Grand Palladium Costa Mujeres Resort & Spa.

Την σπουδαία αυτή είδηση, επιβεβαίωσε στο Tennis24 στέλεχος του resort.

Το Tennis Center θα απευθύνεται σε πελάτες του ξενοδοχείου αλλά και κόσμο της ευρύτερης περιοχής, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα και με τις αυστηρές προδιαγραφές που έχει θέσει η Rafael Nadal Tennis Academy by Movistar στη Μαγιόρκα.

Το Rafael Nadal Tennis Center στη Χαλκιδική, αναμένεται να λειτουργήσει από τη νέα σεζόν (άνοιξη του 2019) και ήδη στο Sani Resort προετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε όλα να είναι έτοιμα στην επίσημη έναρξη της ακαδημίας.

Είναι η δεύτερη μεγάλη συνεργασία του Sani Resort καθώς είχε προηγηθεί αυτή με την Τσέλσι σε επίπεδο ποδοσφαιρικής ακαδημίας που ήδη λειτουργεί στις μοναδικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

 


Το Sani Resort βρίσκεται στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής σε μια ιδιωτική έκταση 4.500 στρεμμάτων, με θέα στον Όλυμπο και το Αιγαίο και αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στα Βαλκάνια.