Ο Χόλγκερ Ρούνε χρειάστηκε μόλις 77 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αυστραλού και lucky loser (μετά την απόσυρση του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ), Κριστοφερ Ο’Κόνελ με 6-3, 6-4 κάνοντας πρεμιέρα με το δεξί σε γρασίδι και Queen’s, εξασφαλίζοντας μια θέση στους “16” του τουρνουά. 

 

Με ένα μεγάλο hold στο 1ο set, αλλά και από ένα break σε κάθε set, ο Δανός και Νο9 του κόσμου δεν αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα από τον Αυστραλό και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Μακένζι ΜακΝτόναλντ, ο οποίος με τη σειρά του κέρδισε τον Γκαέλ Μονφίς, στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, με 6-4, 6-4.

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Ντάνιελ Έβανς κόντρα στον Φράνσις Τιάφο με 7-5, 6-2, με τον Βρετανό να αντιμετωπίζει στους “16” έναν εκ των Μπράντον Νακασίμα και Τζοβάνι Μπετσί Περικάρ, οι οποίοι αγωνίζονται την Τρίτη (17/6).

 

Στον επόμενο γύρο θα βρεθεί και ο Γιάκουμπ Μένσικ, με τον Τσέχο να επικρατεί του Κάμερον Νόρι με 7-6(6), 1-6, 6-1, μετά από 2 ώρες και στην επόμενη φάση θα παίξει με τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ που με τη σειρά του κέρδισε τον Νούνιο Μπόρζες με 6-7(6), 7-5, 6-4.

 

HSBC CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-2h)

Video highlights
Previous articleBerlin Open: Εκτός ελέγχου η Αντρεέβα (vid)
Next articleQueen’s: Ρίχνονται στη μάχη Αλκαράθ, Ντρέιπερ και Φριτς