Η Ναόμι Οσάκα κατέκτησε το 125άρι τουρνουά L’Open 35 de Saint-Malo, επικρατώντας στον τελικό της Σλοβένας Κάια Γιουβάν, με 6-1, 7-5, μετά από 75 λεπτά φτάνοντας στον 1ο τίτλο σε χωμάτινη επιφάνεια στην καριέρα της.
Με 6/10 break-points, με 81% κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service (25/31), αλλά και επιστρέφοντας από το 2-4 στο 2ο set, η Γιαπωνέζα και Νο55 του κόσμου, κατάφερε να πάρει τη νίκη με straight set σε έναν τελικό που έγινε υπό πολύ δύσκολες συνθήκες λόγω των ισχυρών ανέμων.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο φιναλίστ να έχουν από ένα break (1-1), με τη Γιουβάν να απαντάει στο break της Οσάκα, η οποία από εκεί και πέρα κατέκτησε τα επόμενα 5 games και με 6-1 έκλεισε το 1ο set παίρνοντας προβάδισμα με 1-0.
Στο 2ο set η Σλοβένα προηγήθηκε με break (2-1) και λίγο αργότερα με 4-2, με την Οσάκα να απαντάει ισοφαρίζοντας σε 4-4, ενώ λίγο αργότερα με νέο break έκανε το 7-5 κατακτώντας τον 1ο της τίτλο σε WTA Challenger, αλλά και τον 1ο μετά το Australian Open το 2021.